به گزارش مشرق به نقل از فارس، سیدجواد تقوی صبح امروز در یک نشست خبری اظهار داشت: بازرسیها در چارچوب سه قانون نظام صنفی، تعزیرات حکومتی و قانون حمایت از مصرف کنندگان صورت میگیرد و در مصادیق گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، احتکار، خروج کالا از شبکه رسمی، عدم نصب برچسب و عدم صدور فاکتور انجانم میشود.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: سامانه 124 در 400 نقطه کشور استقرار یافته است و ما از مردم میخواهیم هر جا که احساس میکنند اجحافی صورت گرفته است به ما اطلاع دهند تا ضمن رسیدگی به این موضوع این نوع اطلاعرسانی تبدیل به یک فرهنگ شود.
وی با تاکید بر اینکه از 15 روز مانده به ما مبارک تا آخر ماه مبارک رمضان طرح تشدید بازرسیها در کشور آغاز میشود.، گفت: 13 میلیون و 300 هزار بازرسی از آغاز هدفمندی انجام شده است که در پی این بازرسیها یک میلیون و 30 هزار پرونده به ارزش 7 هزار میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی افزود: عمده بازرسیها در گروه مواد لبنی، مواد پروتئینی ، میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، چای، خرما، تنقلات، قند و شکر، روغن نباتی، شویندهها، نواع کاغذ، لاستیک، نهادههای دامی، مصالح ساختمانی و خدمات عمومی صورت گرفته است.
رئیس سازمان حمایت گفت:در این مدت 770 هزار ارتباط مردمی صورت گرفته است که 306 هزار آن منجر به تشکیل پرونده شده است.
وی افزود: 70 هزار گشت مشترک با تعزیرات، سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو بخش حمل و نقل و گردشگری صورت گرفته است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سه ماهه ابتدای سال 90 یک میلیون و 800 هزار بازرسی صورت گرفته است که 141 هزار پرونده به ارزش 118 میلیارد ریال تشکیل شده است و در این مدت 102 هزار ارتباط مردمی صورت گرفته که 43 هزار پرونده تشکیل شده و همچنین 7 هزار و 420 گشت مشترک انجام شده است.
تقوی گفت: از بیست و سوم خرداد ماه طرح نظارت ویژه کمیت و کیفت نان آغاز شده است.
وی در خصوص افزایش قیمت مرغ و لبنیات گفت: در حال حاضر برای واردات کنجاله سویا با مشکل مواجه هستیم و در شرایطی که هدفمندی اجرا میشود نباید به دنبال ثابت بودن قیمتها باشیم چرا که افزایش قیمتها منطق دارد و بیدلیل نیست و باید با مصادیق تخلف برخورد کرد.